アメリカでひじき
Untitled
costcoで、Hijiki Quinoa Saladaを発見。試食したら、なかなかいけたので、早速買ってみた。hiroにも評判よし。

アメリカのスーパーで、ひじきが出回るようになったなんて、ちょっと感動。アメリカ人がこんな風に紹介していた。

”This dish features one of my favorite sea vegetables, and a good one to start out with, Hijiki. High in calcium, iron, and fiber, hijiki is a porous, black seaweed with a lot of texture. I love it in this quinoa salad but if you are timid with trying it, try a small amount in your favorite stir-fry or brown rice and work from there.”
[PR]
by IamYukko | 2013-05-18 18:56 | たべもの & ワイン
<< メモリアルデー 自然が近いということは >>


カテゴリ
はじめまして
くらし
たべもの & ワイン
レストラン & カフェ
えいが & ほん & アート
マクロビオティック
たび
レシピ
魔法のSponge Cake


ブログパーツ

以前の記事
2017年 10月
2017年 09月
2017年 08月
2017年 07月
2017年 06月
more...

検索

ファン

記事ランキング

ブログジャンル

画像一覧